Emrat me te perdorur ne qytetin e Fierit

Emrat me te perdorur ne qytetin e Fierit

2955
SHPËRNDAJE

Menyra e re e vendosjes se emrave femijeve te porsalindur eshte hapja e internetit dhe kerkimi per nje emer me te bukur.

Pothuajse te gjithe prindrit duan nje emer te vencante dhe qe tju pelqeje te gjitheve. Emrat me te perdorur ne qytetin e Fierit jane Amelia per vajzat dhe Noel per djemte. Me poshte keni nje liste me 20 emrat me te perdorur.

Amelja, Ajla, Melisa, Klea, Sara, Kejsi, Noemi, Alesia dhe Leandra.

Sa u përket bebeve meshkuj, në krye qëndron Noel, pasuar nga Joel, Xhoel, Mateo, Ergi, Luis, Aron, Samuel, Roan dhe Roel.

S'KA KOMENTE