Hapet per publikun struktura me e madhe sferike LED

Hapet per publikun struktura me e madhe sferike LED

90
SHPËRNDAJE

Pamjet e fishekzjarreve dhe hëna ishin ndër ato që ndriçuan Sferën MSG në Las Vegas teksa u ndez për të festuar Katër Korrikun.

Ekrani LED prej 54,000 metrash katrorë, më i madhi i këtij lloji, u zbukurua si pjesë e një shfaqjeje speciale përpara hapjes së tij zyrtare në shtator.

E përshkruar si “arkitekturë e gjallë”, MSG Sphere është projektuar nga studio e arkitekturës Populous për kompaninë që qëndron pas Madison Square Garden të Nju Jorkut (MSG).

Pasi të përfundojë, ai do të presë argëtim dhe koncerte të drejtpërdrejta, ndërsa do të shfaqë një gamë të gjerë të përmbajtjes vizuale në të gjithë pjesën e jashtme të saj.

Ndërsa thyen rekorde për ekranin e tij të madh LED, i cili quhet Ekzosfera, është gjithashtu ndërtesa më e madhe sferike në botë.

Exosphere është i formuar nga afërsisht 1.2 milionë topa të vegjël, të cilat secila përmban 48 LED individuale që mund të shfaqin 256 milionë ngjyra të ndryshme.

Ajo do të ketë një kapacitet prej 23,000 personash, duke përfshirë 18,000 vende dhe 5,000 vende të tjera në këmbë. U2 do të jetë i pari grupi do të luajë atje kur të hapet në shtator.

S'KA KOMENTE