Emerohet prokurori i ri i FIERIT

Emerohet prokurori i ri i FIERIT

4186
SHPËRNDAJE

Eshte emeruar ne krye te Peokurorise se Fierit Elion Mustafaj . Emerimi i tij eshte bere pas vendimit te 11 anëtarëve te KLP bazuar ne pikëzimin e kandidatëve për emërimin zhvilluar prej 23 majit.

Sipas rezultatit te votimit prokurori Elion Mustafaj është renditur i pari me 450 pikë, ndërkohë që kandidatët e tjerë kanë marrë si më poshtë: Suela Beluli 405 pikë, Elida Hoxhaj  349 pikë, Genci Mane pa pikë.

Në prezantim së bashku me kreun e KLP-së zotin Balla, morën pjesë dhe anëtari i Këshillit zoti Bujar Sheshi dhe përfaqësuesi i Prokurorisë së Përgjithshme zoti Kostaq Beluri.

S'KA KOMENTE