Fluks ne hyrje-dalje në Kakavijë, pala shqiptare me 7 sportele

Fluks ne hyrje-dalje në Kakavijë, pala shqiptare me 7 sportele

90
SHPËRNDAJE

Fluks lëvizjesh janë shënuar në Pikën Kufitare të Kakavijës gjatë fundjavës, ku numri më i lartë i lëvizjeve është shënuar në dalje të territorit shqiptar. Në 24 orët e fundit kanë lëvizur gjithsej

11400 shtetas, 4280 në hyrje dhe 7120 në dalje. 3420 mjete nga të cilët 1176 në hyrje dhe 2244 në dalje.Aktualisht pala shqiptare po punon me 7 sportele, 5 në dalje dhe 2 në hyrje, pala greke 4 në hyrje dhe 2 në dalje.Pavarësisht fluksit në rritje, nuk janë shkaktuar radhë të gjata në pritje nga të dyja anët e Kufirit.

S'KA KOMENTE