Perfundon numerimi i votave per primaret ne FIER

Perfundon numerimi i votave per primaret ne FIER

2891
SHPËRNDAJE

Pas permbylljes se procesit te votimit per primaret e Bashkise Fier dhe numerimit te votave nga Komisioni perkates kane dale edhe rezultatet . Ne garen e primaret ne Bashkine Fier nga PD kane qene 5 kandidate.Paraprakisht mesohet se kane votuar rreth 870 votues, mes anetareve dhe simpatizanteve. Ne listat ka pasur rreth 4000 votues.

Rezultati

Artur Mahmutaj 242 vota

Albano Zhapaj 87 vota

Denisa Mucaj 34

Ermal Hamataj 107

Evdar Kodheli 413


Ne total 883 vota te vlefshme, 4 te pavlefshme. Pritet qe votimet per balotazh te mbahen javen e ardhshme dhe ne gare do te jene Evdar Kodheli dhe Artur Mahmutaj

S'KA KOMENTE