Delfini i vrare gjendet ne bregdetin e plazhit te vjeter ne Vlore

Delfini i vrare gjendet ne bregdetin e plazhit te vjeter ne Vlore

216
SHPËRNDAJE

Njw delfin rreth 500 kg eshte gjetur i ngordhur ne breg te detit ne afersi te plazhit te Vjeter. Delfini me gjatesi 2.8 m dhe me moshe 25-30 vjec i seksit mashkull dyshohet se ngordhja i ka ardh si pasoje e helikave te mjeteve lundruese, te cilat e kane demtuar nw pjeswn e pasme te trupit, ku duket qarte dhe shwnjat e goditjes nga elika. Ndwrkohw qw specialistwt e zonave tw mbrojtura kanw bwrw matjet , pushues tw shumtw janw kuriozw duke bwrw dhe foto delfinit tw ngordhur.

Inviato da i

S'KA KOMENTE