Perfundon numerimi per primaret ne Mallakaster e Patos, shpallen fituesit

Perfundon numerimi per primaret ne Mallakaster e Patos, shpallen fituesit

1935
SHPËRNDAJE

Eshte mbyllur procesi i numerimit te votave edhe ne Bashkine PATOS dhe MALLAKASTER.Pas numerimit te votave nga komisioni perkates ne keto Bashki kane dale edhe rezultatet si me poshte:

Ne Bashkine Patos kane votuar 340 anetar
Ardian Rama 56
Gazmend Halimi 28
Sofie Alushaj 256 Fituese

Ne MALLAKASTËR
Resmi Shanaj 264
Neim Begaj 69
votues 333
Fitues Shanaj

S'KA KOMENTE