Shkeputet ashensori , ze poshte duke plagosur rende 2 punëtorë

Shkeputet ashensori , ze poshte duke plagosur rende 2 punëtorë

422
SHPËRNDAJE

Aksident ne pune ne nje nga pallatet ne rindertim e sipër ne Kruje..

Dy punëtorë nje turk e nje shqiptar jane plagosur rende pasi i ka zene poshte ashensori te cilin po montonin
Dy te plagosurit fatmiresisht jan nxjere te gjalle dhe njeri prej tyre eshte i plagosur lehte ndersa tjetri ka mare plage te renda.

S'KA KOMENTE