Rama: Nga 3 korriku mbyllen sportelet e Kadastrës, shërbimet online

Rama: Nga 3 korriku mbyllen sportelet e Kadastrës, shërbimet online

60
SHPËRNDAJE

Rama: Ditën e hënë në datë 3 korrik Kadastra nuk është më e aksesueshme për publikun. Askush nuk ju nuk mund të bëjë asgjë në Kadastrës. Sepse askush brenda në Kadastër nuk do të mundet të përgjigjet. Asnjë nga kushërinjtë dhe miqtë keni futur në Kadastër. Sepse nuk do të ketë gjë në dorë. Do të jetë një makineri digjitale.

S'KA KOMENTE