Ndodh ne Burgun e Fierit,te denuarit kultivojne vete produktet bujqesore

Ndodh ne Burgun e Fierit,te denuarit kultivojne vete produktet bujqesore

2716
SHPËRNDAJE

Edhe pse vuajne denimin per veprat penale qe kane bere , te denuarit e institucionit te ekzekutimit veprave penale ne Fier i perkushtohen edhe punes. Jane te ndryshme profesionet qe ushtrohen nga te denuarit qe nga kopeshtaria deri edhe tek arti.

Në IEVP Fier të dënuarit e këtij institucioni janë kujdesur çdo ditë e më shumë që të arrihej kultivimi i produkteve bujqesore.

Ashtu si koha dhe puna e përditëshme i dha kuptim të mbjellave ashtu dhe koha e se ardhmes do të jap frytet në secilin të dënuar që kërkon të ribashkohet sa më shpejtë me familjen dhe shoqërinë duke u integruar e duke dhënë frytet e tij .

S'KA KOMENTE