Me sa shiten e blihen euro dhe dollari sot?

Me sa shiten e blihen euro dhe dollari sot?

267
SHPËRNDAJE

Sot, më 29 qershor 2023, dollari amerikan blihet me 97 lekë dhe shitet me 98.1 lekë.

Euro blihet me 106.4 lekë dhe shitet 107.2 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 123 lekë dhe shitet me 124.2 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 107.8 lekë, ndërsa në shitje me 108.8 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 73.2 lekë dhe në shitje me 75 lekë.

Për më tepër shihni tabelën e mëposhtme:

S'KA KOMENTE