Fluks udhëtarësh në Portin e Vlorës, 2400 pasagjerë dhe 400 automjete zbresin...

Fluks udhëtarësh në Portin e Vlorës, 2400 pasagjerë dhe 400 automjete zbresin në një ditë

42
SHPËRNDAJE

E diela e parë e këtij gushti solli fluksin më të madh të pasagjerëve që zbritën nëpërmjet terminalit të Vlorës nga trageti i linjës Brindizi – Vlorë . 1980 pasagjerë dhe 270 makina ishte numri i udhëtarëve.

Një radhë e gjatë automjetesh dhe pasagjerësh u krijua në pritje për të vendosur vulën në terminalin e Vlorës .

Janë 2400 pasagjerë dhe rreth 400 automjete autobuza dhe kamiona që zbritën vetëm gjatë të dielës nga porti Vlorës.

2 ditë më parë shefi i Përpunimit të trageteve në Vlorë, Festim Skendaj tha se muaji gusht do të sillte dhe fluksin më të madh të pasagjerëve që kthehen në Shqipëri për të kaluar pushimet.

S'KA KOMENTE