Fieri pa uje, Bashkia bën njoftimin per abonentet dhe drejtuesit e mjeteve

Fieri pa uje, Bashkia bën njoftimin per abonentet dhe drejtuesit e mjeteve

1176
SHPËRNDAJE

NJOFTIM

Ditën e enjte, datë 10 gusht, duke nisur nga ora 7: 00 – 19: 00, Bashkia e Fierit do të kryej punime për shtrimin dhe asfaltimin e segmentit rrugor që lidh qendrën e Njësisë Frakull me autostradën.


Gjatë këtij harku kohor, banorët dhe gjithë drejtuesit e automjeteve, mund të lëvizin në aksin rrugor Levan – Sheq Musalalaj.
Ju falenderojmë për mirëkuptimin!

S'KA KOMENTE