Ballina Shqiperia ime Zjarr në kodrat e fshatit Kraps, digjen mbi 400 drurë ulliri 

Zjarr në kodrat e fshatit Kraps, digjen mbi 400 drurë ulliri 

Zjarr në kodrat e fshatit Kraps, digjen mbi 400 drurë ulliri , ndër ta edhe ullinjë shekullorë

Një zjarr ka tënë në kodrat e fshatit Kraps në Fier në vëndin e qujatur “kodrat e Goxheles”
Banorë të zo ës kanë shkuar me kazma e lopata me degë për të shuar flakët.
Ata pohuan se një automjet zjarrfikës është dërguar tek zjarri dhe po lufton te shuaj flakët.
Banorl e zjarrfikls po mundohen ti shuajnë flakët por është problem era që fryn sepse ndihmon në ndezjen e zjarrit