Ballina Shqiperia ime Vrasja e Pëllumb Metës, policia merr 3 fëmijët dhe gruan e tij...

Vrasja e Pëllumb Metës, policia merr 3 fëmijët dhe gruan e tij dhe i çon në poligon

Hetimet për vrasjen e Pëllumb metës vijojnë ende, pasi dinamika e ngjarjes është ende e paqartë. Burime bëjnë me dije se Prokuroria ka kryer eksperimentin hetimor.

Dy fëmijët dhe nëna e tyre janë dërguar në një poligon qitjeje në Durrës, nga ky kanë kryer qitje me armë.Sipas burimeve, të tre, Hyseni, Hygerta, dhe gruaja e Pëllumb Metës, Blerina Meta dinë të përdorin armë.