Ballina Shqiperia ime Vijon operacioni nga ajri per shuarjen e zjarrit ne Pishē Poro, Fier

Vijon operacioni nga ajri per shuarjen e zjarrit ne Pishē Poro, Fier


Në orën 7.30 ka mbërritur avioni ujëhedhës për të bëre rikonicionin e zonës dhe për të rifilluar ndërhyrjen nga ajri në vatrën e zjarrit në masivin pyjor Pishporo-Darzezë .
Krahas operimit nga ajri vijon puna për shuarjen e vatrave brenda zonës së djegur nga efektivët zjarfikës dhe FA të repartit të Poshnjes .
Po punohet për fikjen e plotë të vatrave të vëna nën kontroll.