Temperaturat e larta, policia kufitare në Morinë shpërndan ujë për qytetarët

Temperaturat e larta, policia kufitare në Morinë shpërndan ujë për qytetarët

39
SHPËRNDAJE

Temperaturat e larta të stinës së verës, janë edhe të rrezikshme, nëse nuk merren masat e duhura.

Për këtë arsye, policia kufitare në Morinë, ka shpërndarë ujë për drejtuesit e mjeteve dhe pasagjerët që lëviznin me ta, më tepër rëndësi kanë pasur fëmijët e vegjël.

Njoftimi: Morinë

Shërbimet e Policisë Kufitare Morinë, gjatë ditës së sotme, nisur nga temperaturat shumë të larta, kanë shpërndarë ujë për drejtuesit e automjeteve dhe për pasagjerët, kryesisht për fëmijët e vegjël.

Policia Kufitare e Morinës është e angazhuar maksimalisht për t’iu ofruar një shërbim sa më cilësor qytetarëve, vizitorëve dhe turistëve.

S'KA KOMENTE