Situata nga moti ne Qarkun Fier

Situata nga moti ne Qarkun Fier

183
SHPËRNDAJE

Mirëmëngjes!
Informacion i orës 10:00
Situata në territorin e qarkut Fier është e qetë. Nga struktura vendore të MC, nuk kemi raportime për situata problematike.
Gjatë natës ka pataur reshje shiu me intesitet të ulët.
1️⃣- Furnizime me ujë të pijshëm nuk ka problem.
2️⃣- Akset rrugore, rurale dhe nacionale janë
të kalueshme normalisht.
3️⃣- Hidrovoret janë në garishmëri të plotë pune.
4️⃣- Niveli i ujit në lumenjt Vjosa, Seman dhe Shkumbin është brenda shtratit dhe në kuota normale.Niveli i Vjosës në pikëmatjen e urës së Mifolit është 4.8m
Niveli i Vjosës në pikëmatjen e urës Memaliaj ka shënuar rënie nga 4 m në 3 m çfarë do të thotë që në vijim do të ulet më tepër niveli i Vjosës në pikmatjen e Urës Mifol megjithëse edhe tani është shumë poshtë ( 2.2 m) poshtë pikës kritike.
5️⃣-Prezence uji në toka bujqësore nuk ka.
6️⃣- Energjia elektrike është rikthyer që dije në gjithë territorin dhe aktualisht furnizimi me energji elektrike nuk paraqet probleme .
Ditë të mbarë !

S'KA KOMENTE