Ballina Shqiperia ime Prezantohet drejtori i ri Rajonal i Sigurimeve Shoqerore ne Fier

Prezantohet drejtori i ri Rajonal i Sigurimeve Shoqerore ne Fier

Ne diten e sotme eshte prezantuar drejtori i ri Rajonal i Sigurimeve Shoqerore ne Fier. Zamir Malasi eshte emri i ri qe so te drejtoje kete institucion duke zvendesuar ne kete detyre qe mbahej me pare nga Xhevit Bushi. Zamir Malasi eshte emer i njohur pasi ka drejtuar prej vitit korrikut te vitit 2022 dhe eshte kryetari aktual i PS ne Mallakaster.