Ballina Shqiperia ime Shkarkohet drejtoresha e Kadastrës në Sarandë, dyshohet se shpërdoroi detyrën

Shkarkohet drejtoresha e Kadastrës në Sarandë, dyshohet se shpërdoroi detyrën

Drejtoresha e Kadastrës në Sarandë Aida Demi është shkarkuar nga detyra. Dyshohet se ajo ka shpërdoruar detyrën duke favorizuar familjarët e saj, të cilët morën një pjesë deti dhe e mbushën me inerte.

Më pas ata ndërtuan aty një hotel.Ky lajm u zbuluar falë një emisioni investigativ çka ka bërë që Demi të shkarkohet.