Ballina Shqiperia ime Rindizet zjarri në Lushnje, flakët përfshijnë 2 kate të pallatit

Rindizet zjarri në Lushnje, flakët përfshijnë 2 kate të pallatit

Pas riaktivizimit të një prej vatrave në pallatin 12-aktësh që u përfshi nga flakët sot në Lushnje, situata është vështirësuar sërish.

Mesohet se vatra e riaktivizuar ka marrë përmasa të mëdha.

Mësohet se flakët tanimë kanë përfshirë dy kate, më konkretisht të tretin dhe të katërtin.