Ballina Shqiperia ime Nisin hetimet për zjarrin në qëndrën tregtare në Lushnje

Nisin hetimet për zjarrin në qëndrën tregtare në Lushnje

Sipas burimve policore kanë nisur hetimet në lidhje me ngjarjen e rëndë të ndodhur dje në Lushnje ku u dogj kati i katërt i një qëndre tregtare dhe u shkrumbuan shumë biznese.
Është ngritur një grup i posaçëm pune nga Prokuroria e Lushnjes ku janë përfshirë specialistë ndërtimi, specialistë elektrik dhe të zjarrit.

Janë marrë në pyetje administratorët e qëndrës tregtare “Metropol” dhe një grup i madh personash të pranishëm në momentin e rënies së zjarrit.

E gjithë ndërtesa vazhdon të jetë e izoluar nga policia për banorët dhe tregtarët.

Kanë ardhur 4 ekspertë nga Tirana për të verifikuar sigurinë e apartamenteve dhe të gjithë qëndrës tregtare.