Nis shkatërrimi i rrugëve që të çojnë drejt Moskës, tentativë për të...

Nis shkatërrimi i rrugëve që të çojnë drejt Moskës, tentativë për të penguar avancimin e Wangner

176
SHPËRNDAJE

Autoritetet e rajoneve në kufi me Moskën kanë ndërmarrë hapa të reja për të ngadalësuar afrimin e Grupit Wagner në kryeqytetin rus.

Një prej këtyre masave është mbyllja e rrugëve ose kufizimi i trafikut.

Duket se në disa raste janë drejtuar edhe për prishjen e rrugës. BBC ka verifikuar videot e makinerive të rënda dhe traktorëve që përdoren për të gërmuar rrugët në rajonin Lipetsk që të çon në Moskë.

S'KA KOMENTE