Ndryshime në Policinë e Shtetit

Ndryshime në Policinë e Shtetit

96
SHPËRNDAJE

Ndryshime në policinë e shtetit. mësohet se Vilson Bala është emëruar Drejtor i Forcës  së Posaçme Operacionale në Departamentin e Policisë Kriminale.

Arben Dashi, është emëruar Drejtor i  Krimeve në Volum në  Departamentin e Sigurisë Publike me strukturën e re.

Edvin Ndreu, Shef Komisariati nr. 6, ndërsa Artan Bajraktari Drejtor i DVP Kukës. Sakaq, Oli Bistri specialist te Drejtoria e Krimeve në Volum, ndërsa Lutfi Minxhozi Drejtor i Europol në Policinë e Shtetit.

Kështu, Vilson Bala zëvendëson Oltion Bistrin, Artan Bajraktari zëvendëson Arben Dashin dhe Edvin Ndreu zëvendëson Vilson Balën.

S'KA KOMENTE