Kur do të integrohemi në BE? Rama dhe Varhelyi: Mos prisni datë!

Kur do të integrohemi në BE? Rama dhe Varhelyi: Mos prisni datë!

53
SHPËRNDAJE

Rama: Keni parë ndnjëherë të vendoset datë nga Brukslli se në këtë datë do vendoset dhe ky vend do ulet në tryezë. Nuk është në natyrën e procesit të vendoset një datë. Data vendoset kur përmbushen kushtet. Data nuk është hic fare mënyra se si operon BE. Data është kur vjen dita. Dita vjen kur ti ke bërë detyrat dhe ata janë të gatshëm të shqyrtojnë detyrat e tuaja. Kemi qënë gati për ti hapur më para? Se duhet të bëheshin bashkë të gjitha vendet anëtare.

Ajo që na intereson ne dhe ju, dhe të gjithëve. A i bëmë ne detyrat apo jo. Përsa kohë kryejmë detyrat, jemi në kohën e duhur.

Ata që janë sot anëtarë të BE kanë apsur shtet ndërsa ne nuk dinim ku ishim

S'KA KOMENTE