Konstituohet Këshilli i Qarkut të Fierit, Evis Sema rizgjidhet kryetare

Konstituohet Këshilli i Qarkut të Fierit, Evis Sema rizgjidhet kryetare

174
SHPËRNDAJE

Rizgjidhet ne krye të Këshillit të Qarkut Fier Evis Sema .Nga 31 anetar qe ka keshilli i qarkut kane qene te pranishem 28 anetare qe kane votuar te gjithe kandidatures se saj per te deejtuar keshillin e qarkut

Ditën e sotme është konstituar Këshilli i Qarkut të Fierit.
Ky konstituim vjen pas marrjes së detyrës së kryebashkiakëve dhe këshillave bashkiakë në qarkun e Fierit pas zgjedhjeve te 14 majit

Në krye të Këshillit të Qarkut Fier është rizgjedhur Evis Sema duke qene emer i vetem i propozuar nga anetaret e keshillit

S'KA KOMENTE