Ballina Shqiperia ime GJKKO dënon ish-kryetarin e Bashkisë së Bulqizës dhe 8 persona të tjerë

GJKKO dënon ish-kryetarin e Bashkisë së Bulqizës dhe 8 persona të tjerë

Gjykata e Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar ka dënuar ish-kryetarin e Bashkisë së Bulqizës Lefter Alla dhe 8 ish-zyrtarët e tjerë të kësaj bashkie.

Ata u gjetën fajtorë nga Gjykata e Posaçme, për akuzat e shpërdorimit të detyrës, shkelje të barazisë në tendera dhe falsifikimit.

Alla u dënua me 3 vite burg, por për shkak të gjykimit të shkurtuar përfundimisht do të vuajë 2 vite heqje lirie.