Fluks emigrantesh në pikën kufitare greke me Shqipërinë

Fluks emigrantesh në pikën kufitare greke me Shqipërinë

152
SHPËRNDAJE

Probleme shqetësuese sot në pikën e kalimit kufitar të Mavromatit (pika greke në Qafë Botë) nga ana e palës greke. Behet e ditur se janë krijuar radhë të gjata në përpunimin e qytetarëve. 

Nga pala greke punohet me 1-2 sportele ndërsa nga pala shqiptare punohet me 3-4 sportele. Për pasojë është krijuar fluks dhe radhë të gjata, teksa temperaturat janë shumë të larta duke sjellë shqetësime për qytetarët.

S'KA KOMENTE