Euro thellon rënien, çfarë ndodh sot në kursin e këmbimit valutor

Euro thellon rënien, çfarë ndodh sot në kursin e këmbimit valutor

295
SHPËRNDAJE

Sot, më 13 qershor 2023, dollari amerikan blihet me 98.2 lekë dhe shitet me 99.4 lekë.

Euro blihet me 105.8 lekë dhe shitet 106.8 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 123 lekë dhe shitet me 124.2 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 108 lekë, ndërsa në shitje me 109.2 ekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 73.5 lekë dhe në shitje me 75.5 lekë.

Për më tepër shihni tabelën e mëposhtme:

S'KA KOMENTE