Ballina Aktualitet Balla takime me cdo efektiv policie ne komisariate

Balla takime me cdo efektiv policie ne komisariate

Ministri i Brendshem Taulant Balla ka nisur turin e takimeve me cdo punonjes policie duke degjuar problematiken e seicilit.

Ne viziten ne Komisariati Kurbin Balla eshte shprehur se :➖ Do të vijoj t’i takoj personalisht punonjësit e Policisë së Shtetit dhe t’i dëgjoj me vëmendje në çdo komisariat. Po përgatisim ndryshime rrënjësore në Ligjin për Policinë e Shtetit, jemi në fazën finale, para miratimit në Qeveri, për ta dinamizuar dhe energjizuar trupën drejtuese të Policisë dhe përmirësuar karrierën.