Ballina Shqiperia ime Gjykata Kushtetuese rrëzon kërkesën e Berishës

Gjykata Kushtetuese rrëzon kërkesën e Berishës

Rithemelimi kërkoi pezullimin e masës së arrestit, Gjykata Kushtetuese rrëzon kërkesën e Berishës.

Gjykata Kushtetuese ka rrëzuar padinë e bërë nga një grup deputetësh të opozitës, ku kërkohej pezullimi i masave nga Prokuroria e Posaçme ndaj ish kryeministrit Sali Berisha.

Ata kërkuan rrëzimin e masës “detyrim paraqitje” ndaj Sali Berishës, me pretendimin se vendimi është antikushtetues dhe është marrë pa autorizimin e Kuvendit.