Balla mesazh te rendesishem 6 kryebashkiakeve te Qarkut Fier ne permbyllje te...

Balla mesazh te rendesishem 6 kryebashkiakeve te Qarkut Fier ne permbyllje te konstituimeve

393
SHPËRNDAJE

Permbyllet procesi i konstityimeve per keshillat e 6  bashkive te Qarkut Fier. Kreu i Grupit Parlamentar dhe njeherazi drejtues politik i PS per kete Qark Taulant Balla eshte shprehur se ky eshte nje moment qe pasi populli u shpreh me vote qofte per zgjedhjen e keyetareve dhe keshillave qe personifikojne parlamentet vendore ,te nis puna por edhe te kemi nje tjeter qasje me popullin qw na dha voten. Sipas Balles ajo qe i kam kerkuar kryetareve te Bashkise ka qene rritja e aftesive komunikuese dhe degjuese ndaj problematikes se njerezve dhe mos te kete me njerez qe trokasin dhe presin ne dyert e Bashkise per problemet dhe hallet qe ata kane.Per kete qellim duhet te caktohen dite per pritje per popullin dhe degjesat te halleve te tyre Neoalb

S'KA KOMENTE