Ballina Shqiperia ime Zjarr ne lagjen 1 maj ne Fier, zona mbulohet nga tymi

Zjarr ne lagjen 1 maj ne Fier, zona mbulohet nga tymi

Nje siperfaqje me shkurre eshte djegur ne Fier duke rrezikuar nje banese. Zjarri ka rene ne Lagjjen “1 Maj “,prane varrezave te deshmoreve. Nuk dihen shkaqet e ketij zjarri ndersa zona ne fjale eshte mbuluar nga tymi.

Zjarri ka rrezikuar nje banese por u arrit te shnangej fale nderhyrjes se zjarrefikesve. E gjithe zona u mbulua nga tymi dhe hiri duke u kthyer ne problem shqetesues per banoret