Telefonata që ngriti në këmbë policinë greke:“Do shpërthejmë tre ambasada dhe Parlamentin”

Telefonata që ngriti në këmbë policinë greke:“Do shpërthejmë tre ambasada dhe Parlamentin”

50
SHPËRNDAJE

Një telefonatë në mediat greke ka vënë në alarm autoritetet.

Sipas telefonatës në orën 11:30 do të shpërthejnë tre bomba, një në Ambasadën e Izraelit, një Ambasadën Amerikane dhe një Ambasadën e Egjiptit.Sipas telefonuesve bombë është vendosur edhe në godinën e Parlamentit.Departamenti i Asgjësimit të Mjeteve Eksplozive ndodhet në vendngjarje ku do të vijojë një inspektim nga brenda ambasadave.

S'KA KOMENTE