Prokuroria e Fierit kërkon burg përjetë për Elton Metën ,autorin e vrasjes...

Prokuroria e Fierit kërkon burg përjetë për Elton Metën ,autorin e vrasjes se ish bashkeshortes

1339
SHPËRNDAJE

Prokuroria e Fierit kërkon burg përjetë për Elton (Bengaj) Meta, i akuzuar për vrasjen e ish-bashkëshortes së tij, 23-vjeçares Sabrina Bengaj.

Ngjarja ka ndodhur më 10 tetor 2021 në fshatin Zhupan të Fierit. 

Meta akuzohet për tre vepra penale, “vrasje për shkak të marrëdhënieve familjare”, “armëmbajtje pa leje”, “veprime në kundërshtim me vendimin e gjykatës” dhe “prishje e qetësisë publike”.

Mesohet diten e sotme 16/02/2023 ka qene seanca gjyqesore ne ngarkim te te pandehurit Elton Bengaj. Vete i pandehuri nuk eshte paraqitur ne seance, por kane qene te pranishem avokatet e tij. Prokurorja ka dhene diskutimin perfundimtar me shkrim dhe eshte shtyre seanca per ti dhene kohe mbrojtesit te te pandehurit per te dhene diskutimin perfundimtar me shkrim.

S'KA KOMENTE