OSHEE shkëput energjinë elektrike në disa zona të Lushnjës 

OSHEE shkëput energjinë elektrike në disa zona të Lushnjës 

67
SHPËRNDAJE

OSHEE ka njoftuar mbrëmjen e sotme se për arsye sigurie, kërkuar nga organet e hetimit linja 35kV Plasmas-Hysgjokaj do të qëndrojë e stakuar për disa orë.

Nga kjo ndërhyrje pa energji elektrike do të mbeten njësitë administrative Hysgjokaj, Karbunarë e Vogel dhe Ballagat në qytetin e Lushnjës.

S'KA KOMENTE