Ballina Shqiperia ime Zjarri ne Pish Poro vihet nen kontroll

Zjarri ne Pish Poro vihet nen kontroll

Zjarri ne Pish Poro eshte nen kontroll po operojn 3 zjarrfikese Fierit, 1zf Rroskovecit, 1zjarrfikese Patosit, 1zf Ballshit, 1Autobot uji i Alpetrolir me 30 forca zjarrfikese, 40 forca ushtarake te rep Poshnjes, punojes te ZM , MC te Prefektures dhe Bashkise. Po bejme krehjen e zones se djegur fikjen me uje dhe me lopata. Vatra aktive per momentin nuk ka.