Ballina Shqiperia ime Video-skandali në bashkinë Kukës/ Prokuroria gjen në banesën e Kaçit filmimin bruto...

Video-skandali në bashkinë Kukës/ Prokuroria gjen në banesën e Kaçit filmimin bruto të aktit seksual: E bëra me vullnet të plotë

Safet Gjici dhe Alma Kaçi i qëndruan kërkesës se seancës paraprake për gjykim të shkurtuar.

Prokuroria thotë se nga hetimet, rezultoi një bisedë e zhvilluar mes Alma Kaçit dhe Safet Gjicit në zyrën e tij, ku Gjici pas favorit seksual, e drejtoi Almën te Granit Gjana, për te folur mbi tenderin për strehimin e qenëve endacakë.

Në banesën e Kaçit u gjet një USB, që përmbante filmimin bruto të aktit seksual në zyrën e Bashkisë.

Kaçi kur është marrë bë pyetje është shprehur se filmimin e ka bërë në kuadër të emisionit investigativ Fiks Fare, pasi sipas saj ishte gazetare e padeklaruar investigative në FIKS FARE.

Në telefonin e Kaçit, që u sekuestrua në kuadër te hetimeve, u gjeten biseda mes saj dhe gazetarëve te FIKS FARE, ku Kaçi fliste për këtë filmim. Sipas SPAK, filmimi u bë me vullnet të plotë nga ana e Kaçit, për ta dokumentar.