Ballina Shqiperia ime Tenton te arratiset nga burgu i Fierit Dan Hutra

Tenton te arratiset nga burgu i Fierit Dan Hutra

Autori i disa vrasjeve, Dan Hutra, ka tentuar të arratiset nga burgu i Fierit. Sipas drejtorisë së burgjeve, plani kriminal për arratisjen nga burgu ishte i koordinuar dhe në bashkëpunim me tre të paraburgosur të tjerë.

Në dhomën ku ishin të akomoduar, të paraburgosurit kishin nisur prerjen e zgarës së dritares me mjete të improvizuara. Gjatë kontrollit  janë konstatuar se edhe në dhomën nr. 15, ku ishte i akomoduar i burgosuri me potencial të lartë rrezikshmërie, Dan Riza Hutra, ishin fshehur mjete për arratisje, konkretisht: një çarçaf i përshtatur si litar dhe mjete prerëse të improvizuara.