Temperaturat e larta ne Fier- Zjarri perfshin pyllin e Peshtanit

Temperaturat e larta ne Fier- Zjarri perfshin pyllin e Peshtanit

298
SHPËRNDAJE

Nje zjarr masiv ka perfshire pyllin me pisha dhe dushk ne zonen e Peshtanit ne Fier.  Flaket jane perhapur me shpejtesi, te favorizuara edhe nga era dhe temperaturat e larta, ndersa shuarja e tyre behet teper e veshtire.

Prane vendit te ngjarjes aktualisht ndodhen 25 efektive zjarrfikes te repartit te

Fierit te cilet kane lokalizuar zjarrin ndersa ne nje terren te veshtire po punojne per mbajtjen nen kontroll dhe shuarjen e tij.  Ende nuk dihen shkaqet e renies se flakeve, nderkohe qe ne keto dite me temperatura te larta rreziku nga zjarret eshte shume i madh.

S'KA KOMENTE