Ballina Te tjera Sulmet në veri, Kurti në konferencë: Janë rreth 30 persona të armatosur,...

Sulmet në veri, Kurti në konferencë: Janë rreth 30 persona të armatosur, profesionistë ushtarakë

Albin Kurti: “Ditë e rëndë për vendin tonë se policisë do t’i mungojë një pjestar i përkushtuar ashtu siç do t’ju mungojë familjes. Sulmet e organizuara me armë po vazhdojnë akoma. E dënojmë këtë sulm kriminal. Krimi me mbështetje nga Beogradi, në këtë betejë ne zbatojmë ligjshmërinë në Kosovë.

Të bashkërenduar për tiu përgjijuajr krimit dhe kriminelëve.

Jemi në anën e drejtë. Ju bë thirrje qytetarëve të ruajnë qetësinë dhe të ruajnë maturinë.

Sulmet vazhdojnë, janë rreth 30 persona profesionistë të armatosur ushtarakë janë nën rrehtimin e forcave tona. Së paku 30 ata janë.

Nuk bëhet fjalë për civilë por bëhet fjalë për profesionistë ushtarakë.”