Ballina Shqiperia ime Pas Fierit, zjarri përfshin edhe by pass-in e Vlorës! Flakët jashtë kontrollit

Pas Fierit, zjarri përfshin edhe by pass-in e Vlorës! Flakët jashtë kontrollit

Pas Fierit, flakët kanë përfshirë edhe Vlorën. Mesohet se në zonën mbi fshatin Radhimë, në afërsi të By Passit, një zjarr me përmasa të mëdha po përhapet me shpejtësi i ndihmuar dhe nga era e fortë që rreh malin e Shashicës.