Ballina Shqiperia ime Shefi i Policise se Qarkullimit te Qarkut Fier njofton masat per drejtuesit...

Shefi i Policise se Qarkullimit te Qarkut Fier njofton masat per drejtuesit e mjeteve per festat e fundvitit

Në kuadër të festave të fundvitit Shefi i Sektorit te Policise se Qarkullimit te Qarkut Fier Altin Dervishi ka dale ne nje deklarate per median duke dhene detaje per planin e masave shtese te uniformave te policise se qarkullimit ne mbarvajtjen e qarkullimit te automjeteve

Nisur edhe nga përvoja e viteve të kaluara si ne aksidente dhe fluks qarkullimi te ndodhura, Policia e Qarkullimit ka vlerësuar si të domosdoshme marrjen e disa masave shtesë, si dhe kalimin e të gjithë strukturave të Policisë në gatishmëri “Shërbim të përforcuar”. Gjate kesaj periudhe synohet monitorimi i qarkullimit të automjeteve, duke shtuar prezencën policore në të gjitha akset rrugore dhe në sheshet kryesore, në përdorimin e mjeteve logjistike si radarë e dragera, në funksion të parandalimit të aksidenteve rrugore;itare, me qëllim shmangien e radhëve të gjata dhe në rast fluksi te automjeteve apo aksidente