Ballina Shqiperia ime Pylli me pisha ne Darzeze eshte perfshire nga flaket pritet nderhyrja e...

Pylli me pisha ne Darzeze eshte perfshire nga flaket pritet nderhyrja e helikopterit

Dhjetera efektive zjarrfikes dhe banore te zones po luftojne me flaket ne pyllin me pisha ne Darezeze. Te favorizuara nga era e forte flaket kane dale jashte kontrollit duke u perhapur ne nje siperfaqe te konsiderueshme nderkohe qe pritet nderhyrje nga ajri.