Perfshihet nga flaket nje autobus me udhetare

Perfshihet nga flaket nje autobus me udhetare

458
SHPËRNDAJE

Nje autobuz udhëtaresh eshte perfshire nga flaket në vendin që njihet si Rreth rrotullimi i Luleve në hyrje të qytetit të Elbasanit! Pasagjeret kanë dale jashte dhe nuk ka të lënduar

Zjarrfikësit ndodhen në vendin e ngjarjes kur edhe po punojnë për izolimin e flakëve.


.

S'KA KOMENTE