Ballina Shqiperia ime Pensionistet ne Fier dynden ne Bashki, kundershtojne rritjen e taksave vendore

Pensionistet ne Fier dynden ne Bashki, kundershtojne rritjen e taksave vendore

Dhjetera pensionistë i jane drejtuar mengjesin e sotem zyrave me nje ndalese te bashkisë Fier për të kundërshtuar rritjen e taksave vendore të cilat paguhen në faturat e ujit.

Invalideve u janë shtuar 6000 lekë të vjetra si taksë ndertese apo tarifë për arsimin nderkohe qe ne zyren me nje ndalese ata jane shprehur se kjo shtese eshte ne kudnershtim me ligjin duke kerkuar heqjen e ketij detyrimi

Por nga bashkia Fier mesohet se pensionistet jane te perjashtuar nga kjo takse por nga ana e ujesjellesit nuk jane perditesuar te dhenat qe bejne te mundur perjashtimin e pensionisteve nga kjo takse.

Sipas informacionit te marre nga bashkia Fier po merren ankesat nga pensionistet qe jane perfshire ne keto taksa per t’ia percjelle ujesjellesit dhe per te kryer perjashtimin nga kjo takse