Ballina Shqiperia ime Nis marrja e ADN-ve të të burgosurve që do të përfitojnë nga...

Nis marrja e ADN-ve të të burgosurve që do të përfitojnë nga amnistia

Teksa parlamenti ende nuk e ka votuar amnistinë në burgje, por që është miratuar nga Qeveria ku përfitojnë 700 të dënuar nga kjo e hënë ka nisur marrja e mosntrave të ADN.Do jenë dy forma të marrjes së ADN-ve: Nëpërmjet pështymës dhe fijes së flokut.

Këto monstra do t’i dërgohen Policisë Shkencore për të pasur si data basë më qëllim indetifikim nëse rezultojnë të përfshirë në krime të tjera.

Për këtë proces Policia e Shtetit ka shprehur gadishmëri në sigurimin e tamponëve dhe të gjithë procesit.