Nis edhe ne Fier votimi per zgjedhjen e kryetarit te ri te...

Nis edhe ne Fier votimi per zgjedhjen e kryetarit te ri te Partise Demokratike  

118
SHPËRNDAJE

Eshte hapur procesi i votimit per zgjedhjen e kryeyarit te ri te Partise Demokratike edhe ne Fier.

Procesi i votimit eshte celur zyrtarisht ne oren 8:00 prane zyres se PD ku eshte vendosur dhe qendra e votimit.

Anetaret paraqesin karten e identitetit dhe karten e anetaresise se Partise Demokratike.

Ne keto zgjedhje perballe Lulzim Bashes eshte kandidati Gjergj Hani nderkohe qe nje dite me pare kryetari i komisionit zgjedhor ne PD u ka bere thirrje demokrateve qe te votojne duke theksuar se procesi eshte legjitim.

Komisioni zgjedhor ne Fier eshte i perbere nga tre anetare, eshte nje dhome e fshehte dhe nje kuti votimi.

Procesi i votimit eshte hapur dhe vijon normalisht edhe ne Mallakaster, Patos dhe Roskovec.

Ne degen e Fierit mendohet te votojne me shume 800 antare nderkohe qe deri tani kane votuar 80 prej tyre.

S'KA KOMENTE