Ballina Shqiperia ime Merr flakë ne ecje automjeti,shpëtojnë mrekullisht pasagjerët

Merr flakë ne ecje automjeti,shpëtojnë mrekullisht pasagjerët

Merr flakë një automjet në Vlorë pranë zonës së Skelës. 

Automjeti ka qënë në ecje dhe ka shpërthyer në flakë ndërsa familja që gjendej në të është larguar menjëherë. Falë ndërhyrjes së zjarrfikësve zjarri është arritur të shuhet. 

Dyshohet për shkëndijë elektrike.