Ballina Shqiperia ime Mbante të mbyllur nënën, gruan dhe vajzën, 20 ditë burg për Jetnor...

Mbante të mbyllur nënën, gruan dhe vajzën, 20 ditë burg për Jetnor Zhabolin

Fillimisht prokurorja Eliona Elezi kërkoi arrest me burg dhe më pas pasi dëgjoi avokati i tij Edison Hasanbashaj që kërkoi shtrim të përkohshëm në spitalin psikiatrik derisa të jetë akt ekspertimi , prokurorja kërkoi arrest në burg 30 ditor.

Gjykata caktoi arrest me burg 20 thanë burimet ,për t’u kryer akt ekspertimi.Jetoni i tha gjykatës: E kam bërë për t’u kujdesur për familjes sime se kisha frikë për ta.